A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Тавричанської сільської ради
Каховського району Херсонської області

Новини

Оголошення про проведення шаховго турніру на першість Тавричанської ОТГ

Запрошуємо до участі в змагання з шахів на першість Тавричанської ОТГ. Реєстрація для участі у змаганнях за телефоном 066-46-15-823 (Сінєнок С.О.) Заявки приймаються до 7.12.2020 року. Захід буде проведено з дотриманням усіх карантинних вимог.

11:59 02.12.2020

Вітання працівникам культури з нагоди професійного свята

Щиро і сердечно вітаємо вас з професійним святом – Днем працівників культури та аматорів народного мистецтва! Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Вони підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє. Своєю плідною працею та силою духу ви звеличуєте рідну Україну, примножуєте їх успіхи і досягнення.

09:14 09.11.2020

Привітання до професійного свята Всеукраїнського дня бібліотек

Шановні бібліотекарі! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

09:30 30.09.2020

Привітання з Днем дошкілля!

Бути вихователем – високе покликання і глибока повага. Від мудрості вихователя, його терпіння і уваги до внутрішнього світу дитини залежить щасливе дитинство і подальша доля кожної дитини.  Вітаємо зi святом своїх колег, які віддають щоденно тепло своїх сердець дітям! Впевнені, що ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день для дітей у дитячому садку в день радості та щастя!  

08:43 25.09.2020

Зі святом 1 вересня

1 вересня — це початок нового етапу в житті для дітей, які стали сьогодні першокласниками. Ласкаво просимо до шкільної країни! Сміливіше знайомтеся з цим дивовижним світом знань і відкриттів. Світлий шкільний клас і перша вчителька чекають на вас. Нехай уроки будуть ненудними, книги – цікавими, шкільна дружба – міцною! 1 вересня для випускників – це останнє 1 вересня в їхньому житті. Дорогі 11-класники! Пам’ятайте, ваша подальша доля – у ваших руках. Закладіть міцний фундамент для своїх майбутніх перемог. Саме в цьому році ви повинні визначитися з вибором професії, успішно пройти тестові випробування і вступити до ВНЗ. Шановні батьки, бабусі і дідусі, які з хвилюванням проводжають своїх чад до школи! І вас зі святом! Нехай ваші діти частіше тішать вас, а вам – терпіння. Нехай у вас завжди вистачає на них часу, грошей, тепла, любові та енергії!  

16:51 01.09.2020

Серпнева конференція освітян 2020

Серпнева конференція освітян 2020 На базі Тавричанського ОКЗЗСО ім.О.Гатила сьогодні, 31 серпня, відбулася  серпнева конференція педагогічних працівників Тавричанської сільської ради. Зібрала вона освітян зі всієї громади. Тут і вчителі зі шкіл, і вихователі з дитячих садочків. Цьогоріч головна  увага прикута до організації навчання в умовах карантину.

17:13 31.08.2020

Про роботу Національної дитячої гарячої лінії

Національна дитяча гаряча лінія – важливий і дієвий інструмент захисту прав дитини, допомоги дітям, які наражаються на небезпеку чи потребують захисту. Всі учасники освітнього процесу у скрутній ситуації можуть звернутися до консультантів Національної дитячої гарячої лінії! Це може зменшити кількість випадків, коли через свою необізнаність дитина, яка опинилась у складній життєвій ситуації обирає помилкову модель поведінки і, тим самим, лише погіршує своє становище.

08:55 15.06.2020

День захисту дітей

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру.

07:47 01.06.2020

Вхід для адміністратора