A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Тавричанської сільської ради
Каховського району Херсонської області

Новини

Підсумки проведення змагань з волейболу

На виконання наказу Департаменту освіти, науки та молоді обласної державної адміністрації від 07 жовтня 2019 року № 245 «Про проведення обласної Спартакіади серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2019-2020 навчальному році», Положення і програми Спартакіади та з метою залучення учнівської молоді до систематичних занять фізичною культурою та спортом, створення умов для підвищення спортивної майстерності з метою відбору здібних спортсменів для подальшої участі в обласних змаганнях 29 листопада 2019 року на базі Тавричанського ОКЗЗСО ім. О. Гатила були проведенні змагання з волейболу збірних команд закладів загальної середньої освіти Тавричанської сільської ради. У змаганнях взяли участь 5 команд.

13:29 29.11.2019

Оголошення про результати перевірки поданих документів необхідних для участі в конкурсні на посаду директора Тавричанського опорного комунального закладу загальної середньої освіти ім. О. Гатила Тавричанської сільської ради

Для участі в конкурсі на посаду директора Тавричанського опорного комунального закладу загальної середньої освіти ім. О. Гатила Тавричанської сільської ради Каховського району Херсонської області подали документи: Голубєв Віталій Вікторович, 1985 р.н., учитель математики та інформатики в Дмитрівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів; Бойко Рита Миколаївна, 1982 р.н., інспектор з питань соціально-економічного розвитку Тавричанської сільської ради. Рішенням конкурсної комісії від 21.11.2019 року, особи які подали всі документи, необхідні для участі в конкурсні відповідно до вимог законодавства, допущенні до участі у конкурсі.

11:02 22.11.2019

Оголошення про проведення конкурсу

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади  директора Базового комунального закладу «Тавричанський сільський будинок культури»  

13:54 28.10.2019

Вхід для адміністратора