A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Тавричанської сільської ради
Каховського району Херсонської області

Новини

Якісна школа – це середовище, у якому дитина щаслива

“Якісна школа – це середовище, у якому дитина щаслива” – з таким слоганом Державна служба якості освіти України запустила інформаційну кампанію про систему забезпечення якості освіти в українських школах. Кампанія створена в межах ініціативи “Система забезпечення якості освіти”, яка впроваджується в рамках проєкту “Супровід урядових реформ в Україні” (SURGe).

14:40 08.04.2021

Поетичний камертон Ліни Костенко: патріотичні лейтмотиви

19 березня 2021 року у день народження Ліни Костенко проведено І етап (відбірковий) обласної творчої акції «Поетичний камертон Ліни Костенко: патріотичні лейтмотиви» серед учнівської молоді Тавричанської ТГ. Захід проводився у заочному форматі.

16:30 23.03.2021

Весняний турнір з волейболу "Кубок 8-Березня" серед збірних жіночих команд ТГ Херсонщини

06 березня 2021 року в смт.Асканія-Нова  відбувся відкритий весняний турнір з волейболу «Кубок 8 – Березня» серед збірних жіночих команд ТГ Херсонщини з нагоди святкування Міжнародного жіночого дня. Саме так на Херсонщині зустріли весну представниці волейбольних команд, що прибули змагатися. Даний турнір є хорошим кроком до популяризації та розвитку цього виду спорту, пропаганди здорового способу життя та гарною нагодою черговий раз привітати прекрасну половину людства.

11:23 10.03.2021

Змагання І етапу з баскетболу за програмою обласної Спартакіади учнів ЗЗСО у березні-травні 2021 року.

09 березня 2021 року в смт. Асканія-Нова на базі ОЗНВК «Асканія-Нова гімназія»,  відбулися зональні змагання І етапу з баскетболу за програмою обласної Спартакіади учнів ЗЗСО у березні-травні 2021 року.

09:40 10.03.2021

8 Березня у закладах дошкільної освіти

У закладах дошкільної освіти Тавричанської сільської ради 05 березня 2021 року було проведено святкові ранки  присвячені Міжнародному жіночому дню 8 Березня. Вихованці розповідали вірші про матусь та весну, співали гарні пісні, танцювали різноманітні таночки та гралися у рухливі ігри, в яких продемонстрували свою допомогу мамам. Також малюки для матусь своїми рученятами зробили святкові подарунки.

15:30 09.03.2021

Благодійна допомога дітям пільгових категорій під час пандемії

Відділ освіти, культури, молоді та спорту ВК Тавричанської сільської ради а також заклади загальної середньої освіти  висловлюють щиру подяку антикризовому штабу Херсонської області, швейній фабриці "ANALES", за підтримки Агенства США з міжнародного розвиткуUSAID та Благодійній організації «Благодійному  фонду розвитку Берегиня» за  допомогу дітям пільгових категорій в наданні масок. Окрема подяка  керівництву ХОДА, Департаменту реалізації гуманітарної політики за друк Етнічних календарів і звичайно розробникам цього ексклюзивного видання Художній школі і  БО «БФР Берегиня».

09:24 23.02.2021

До садочків Тавричанської сільської ради завітала Новорічна казка.

Феєрія новоріччя, святість різдвяного вечора – для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів дитинства. Осяяні чарівним світлом незабутніх дитячих вражень, вони й сьогодні підносять нас над плином повсякденності, повертаючи в чудовий світ, де панують незрівнянні аромати ялинки й мандаринів, таємничо шарудять обгортки від цукерок і солодко щемить у грудях від очікування сюрпризів.

13:25 30.12.2020

Вхід для адміністратора