A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Тавричанської сільської ради
Каховського району Херсонської області

Новини

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ІІ ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ОЛІМПІАД

Завершився ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, який традиційно проходив протягом листопада-грудня в закладах загальної середньої освіти України. Згідно з наказом управління освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації в 2021 році відповідальним за проведення цього етапу олімпіад серед закладів освіти Чаплинської, Асканія-Нова, Хрестівської, Тавричанської та Присиваської громад було призначено відділ освіти, молоді та спорту Чаплинської селищної ради.

11:50 06.01.2022

Зі святом !

Шановні працівники культури! Щиро і сердечно вітаємо вас з професійним святом – Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва! Високо цінуємо ваш вагомий внесок у розвиток національної культури. Без вашої підтримки і розуміння, без вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі добрі переміни у нашому суспільному житті. Своєю плідною працею та силою духу ви звеличуєте рідну Україну, примножуєте їх успіхи і досягнення. Ваша професія - особлива, адже ви покликані дарувати радість душі, наповнювати високими і світлими почуттями, вчити розуміти прекрасне. Завдячуючи вам ми вчимося любити рідний край, пісню і танець рідного народу, що, у свою чергу, сповнює нас високими патріотичними почуттями.

08:52 09.11.2021

ДО УВАГИ ВИПУСКНИКІВ ТА ЇХ БАТЬКІВ !

ДО УВАГИ ВИПУСКНИКІВ ТА ЇХ БАТЬКІВ !            Наказом Міністерства освіти і науки України від 02 листопада 2021 року № 1166 затверджено календарний план організації та проведення у 2022 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти.

14:02 08.11.2021

Всеукраїнський конкурс статей у Вікіпедії «Культурна спадщина та видатні постаті»

У Вікіпедії пройде конкурс статей про культурну спадщину і видатних постатей України Із 5 жовтня до 5 листопада ГО «Вікімедіа Україна» та БФ «Бібліотечна країна» запрошують долучатися до конкурсу з наповнення україномовного розділу Вікіпедії статтями про об'єкти культурної спадщини та видатних людей України. Конкурс проводимо для бібліотекарів та бібліотекарок, однак долучитися можуть усі охочі. У межах підготовки до конкурсу ми проведемо два вебінари, реєстрація на них уже відкрита. Бібліотекарі є важливими зберігачами знань, адже мають доступ до великої кількості джерел. У фондах бібліотек часто зберігаються рідкісні та цікаві видання на краєзнавчу тематику, доступ до яких є лише у відвідувачів та працівників закладу. У рамках всеукраїнського конкурсу «Культурна спадщина та видатні постаті» запрошуємо поділитися гордістю рідного краю з усією Україною, «звільнити знання» про культурну спадщину та відомих людей, а разом із цим покращити Вікіпедію — найбільшу електронну енциклопедію. Щоб долучитися до конкурсу, потрібно зареєструватися у Вікіпедії і створити чи суттєво поліпшити принаймні одну статтю протягом конкурсного періоду згідно з правилами Вікіпедії. Переможці зможуть виграти цінні призи та сувеніри для себе і своєї бібліотеки, а усі активні учасники й учасниці — пам’ятні сувеніри і сертифікати про участь. Організатори нагородять авторів та авторок найкращих статей, а також авторів найбільшого якісного внеску. Детальні умови та покрокова інструкція участі — на сторінці акції у Вікіпедії. У понеділок 27 вересня, четвер 7 жовтня та вівторок 19жовтня ГО «Вікімедіа Україна» проведе вебінари для бібліотекарів і всіх охочих, де йтиметься про акцію та спрезентують детальну інструкцію, як взяти у ній участь. Для участі у вебінарах та для того, щоб отримувати новини конкурсу, реєструйтесь за посиланням. Такий конкурс «Вікімедіа Україна» проводить уже вдруге. У межах конкурсу 2018 року бібліотекарі та користувачі із 45 бібліотек з усієї України створили та доповнили майже 300 статей. ? Сторінка конкурсу у Вікіпедії: http://biblio.wikipedia.org.ua/ ? Зареєструватися на вебінар ? Адреса організаторів для запитань і пропозицій — glam@wikimedia.org.ua

11:50 05.10.2021

Про оголошення конкурсу на одержання грантів Президента України у 2022 році

Міністерство культури та інформаційної політики України спільно з Державним агентством України з питань мистецтв та мистецької освіти оголошує конкурс на одержання у 2022 році щорічних грантів Президента України.

09:34 20.09.2021

Грант для талановитих студентів України

Ти студент навчального закладу України? Тоді ця інформація для тебе!     ГС «Український народний контроль», інформаційний портал Basis.Credit та офіційний партнер Soul СATERING запрошують всю талановиту молодь взяти участь у конкурсі. Призовий фонд - 17 000грн. Здійсни свою мрію – отримай стипендію на навчання! Умови конкурсу доволі прості. Більш детально ознайомитись з умовами  можна за  посиланням - https://basis.credit/contest/

11:22 17.09.2021

ЯК СПЛАНУВАТИ РОБОТУ ДИТСАДКА НА РІК – РЕКОМЕНДАЦІЇ МОН

План роботи закладу дошкільної освіти є одним із основних документів, який регламентує його діяльність упродовж навчального року та літнього періоду. У листі департаментам освіти і науки обласних, Київської міської державних адміністрацій та інститутам післядипломної педагогічної освіти Міністерство освіти і науки України надало рекомендації щодо створення плану роботи дитсадка, його розділів і змісту, аналізу діяльності закладу та процесу постановки завдань на рік.

15:02 20.08.2021

Вхід для адміністратора