A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Тавричанської сільської ради
Каховського району Херсонської області

ДО УВАГИ ВИПУСКНИКІВ ТА ЇХ БАТЬКІВ !

Дата: 08.11.2021 14:02
Кількість переглядів: 3

ДО УВАГИ ВИПУСКНИКІВ ТА ЇХ БАТЬКІВ !
 

         Наказом Міністерства освіти і науки України від 02 листопада 2021 року № 1166 затверджено календарний план організації та проведення у 2022 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти.

  Відповідно до наказу реєстрація осіб для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 1 лютого до 9 березня 2022 року. 

  Керівники закладів освіти зможуть зареєструвати учнів (слухачів, студентів) для проходження державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання до 1 березня 2022 року.

  Реєстрація випускників минулих років, а також внесення змін до реєстраційних даних (перереєстрація) триватиме до 9 березня 2022 року.

  До 29 квітня 2022 року зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань.

  Тестування основної сесії ЗНО-2022 відбудуться за таким графіком:

23 травня - фізика

26 травня - хімія

31 травня - українська мова, українська мова і література

03 червня - математика, математика (завдання рівня стандарту)

06 червня - іспанська мова, німецька мова, французька мови

07 червня - англійська мова

10 червня - історія України

14 червня - географія

17 червня - біологія

  Інформацію про результати основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів буде розміщено на інформаційних сторінках учасників тестування до 30 червня 2022 року.

  Розгляд апеляційних заяв щодо результатів зовнішнього незалежного оцінювання розпочнеться з дня офіційного оголошення результатів. 

  Додаткова сесія ЗНО для учасників, які не змогли взяти участь у основній сесії тестування з поважних причин, пройде у період з 23 червня до 15 липня 2022 року.                                                                                         

  Оголошення результатів учасників додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання відбудеться не пізніше 20 липня 2022 року.               

  У 2022 році кожен зареєстрований учасник має право пройти зовнішнє незалежне оцінювання за рахунок коштів державного бюджету не більш як із п’яти навчальних предметів

  Окрім того, кожен учасник також матиме змогу скласти тести з більшої кількості предметів за окрему плату. Вартість складання одного додаткового тесту буде оголошена в січні 2022 року.

  Водночас випускники мають обов’язково пройти державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання з чотирьох навчальних предметів: 

української мови;

математики;

історії України або іноземної мови – за вибором випускника;

четвертого предмета за вибором випускника (історії України, біології, географії, фізики, хімії, англійської мови, іспанської мови, німецької мови, французької мови).

  Щоб правильно визначити, які предмети треба скласти для вступу до закладу вищої освіти, учасникам потрібно ознайомитися з переліком конкурсних предметів ЗНО на обрану спеціальність. Такий перелік передбачений  Умовами прийому до закладів вищої освіти.


« повернутися

Вхід для адміністратора