A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Тавричанської сільської ради
Каховського району Херсонської області

Новини

ЯК ЯКІСНО ОРГАНІЗУВАТИ ДІЯЛЬНІСТЬ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ – РОЗ’ЯСНЕННЯ МОН

Базовий компонент дошкільної освіти, безпечний освітній процес, безбар’єрний простір, харчування для дошкільнят, підвищення кваліфікації педагогів. Про ці та інші питання діяльності дитсадків йдеться в листі Міністерства освіти і науки України керівникам департаментів освіти обласних та Київської міської державних адміністрацій.

14:59 20.08.2021

Фотоконкурс для вікіпедії "Вікі любить пам'ятки"

«Вікі любить пам’ятки» запрошує жителів Херсонської області до участі у фотоконкурсі для Вікіпедії З 1 по 30 вересня відбудеться найбільший у світі міжнародний фотоконкурс об’єктів культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки». В Україні конкурс пройде вже вдесяте. Мета проєкту – зібрати світлини всіх пам’яток нерухомої культурної спадщини України для ілюстрування статей у Вікіпедії.

15:02 29.07.2021

ХІV Всеукраїнська іторико-краєзнавча конференція учнівської та студентської молоді з міжнародною участю «Південно-Східна Україна: зі стародавності у ХХІ століття»

 Дорогі юні краєзнавці, шановні колеги! Запрошуємо вас взяти участь у ХІV Всеукраїнській історико-краєзнавчій конференції учнівської та студентської молоді з міжнародною участю «Південно-Східна Україна: зі стародавності у ХХІ століття», яка відбудеться в третій декаді листопада 2021р. у м. Святогірськ Донецької області   

08:41 27.05.2021

Цифрограм для вчителів

20 травня Мінцифра запустила Цифрограм для вчителів. Тестування з цифрової грамотності розроблене експертами Академії цифрового розвитку та експертами Міністерства освіти і науки України на основі рамки професійних компетенцій для вчителів, яка розроблена експертами на виконання Наказу МОН України No 38 від 15 січня 2019 року.

15:32 26.05.2021

Відбувся концерт кращих колективів художньої самодіяльності БКЗ "Тавричанський СБК"

22 травня 2021 року в селищі Волинське відбувся святковий концерт "Тавричанська палітра творчості", в якому прийняли участь кращі колективи художньої самодіяльності Базового комунального закладу "Тавричанський СБК".

11:32 24.05.2021

Спортивне свято “Тато, мама, я – спортивна сім’я”

15 травня 2021 року на базі Херсонського дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки № 5 Херсонської міської ради, відбулися обласні масові змагання «Тато, мама, я – спортивна сім'я», організоване управлінням фізичної культури, молоді та спорту ХОДА та КУ «Херсонський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ХОР. В рамках проведення цього заходу організатори намагались привернути увагу громадськості до проблем популяризації здорового способу життя в колі сім'ї та родини, організації активного сімейного дозвілля, підвищення ролі сім'ї в системі фізичного виховання населення.

10:07 17.05.2021

Вхід для адміністратора