A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Тавричанської сільської ради
Каховського району Херсонської області

У спортивній родині – здорова дитина

Дата: 17.05.2021 10:07
Кількість переглядів: 7

15 травня 2021 року на базі Херсонського дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки № 5 Херсонської міської ради, відбулися обласні масові змагання «Тато, мама, я – спортивна сім'я», організоване управлінням фізичної культури, молоді та спорту ХОДА та КУ «Херсонський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ХОР. В рамках проведення цього заходу організатори намагались привернути увагу громадськості до проблем популяризації здорового способу життя в колі сім'ї та родини, організації активного сімейного дозвілля, підвищення ролі сім'ї в системі фізичного виховання населення.

 

За щоденними клопотами родинам не так вже і часто випадає нагода разом провести час, дружно позмагатися і відчути себе єдиною командою. Тому основною метою свята була пропаганда як здорового способу життя, так і сімейних цінностей.

 

Змагання проводились у вигляді спортивних естафет і конкурсів, які були направлені на розвиток сили, спритності, швидкості, фізичних вмінь та навичок дітей. Сім'ї показали справжній приклад єднання і взаєморозуміння, всі сімейні команди були налаштовані на перемогу.

 

За підсумками суддівських протоколів  визначені переможці та призери змагань. Команда НОВАК яка представляла Тавричанську ТГ виборола 5 місце. Усі учасники нагороджені грамотами та медалями.

 

Задоволення від участі у цьому святі спорту, біганини, азарту, спілкування, перемог і розчарувань отримали і дорослі, і дітвора. Спортивний захід подарував енергію, бадьорість і наснагу всім учасникам.

 

Бажаємо сім’ї НОВАК завжди бути здоровими, спортивними та самими дружними!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора