A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Тавричанської сільської ради
Каховського району Херсонської області

Організація харчування

  1. Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових     продуктів (зі змінами). Закон України від 23 грудня 1997 року №771/97-ВР 
  2. Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин. Закон України від 18 травня 2017 року  №2042-VIII
  3. Деякі питання здійснення планових заходів державного контролю Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Постанова Кабінету Міністрів України 31 жовтня 2018 року №896 
  4. Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) (зі змінами). Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01 жовтня 2012 року №590 
  5. Про затвердження форма акта, складеного за результатами проведення заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР. Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 08 серпня 2019 року №446 
  6. Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення безкоштовним харчуванням дітей внутрішньо переміщених осіб. Закон України від 16 січня 2020 року №474-ІХ 
  7. Про організацію харчування окремих категорій учнів у загальноосвітніх навчальних закладахПостанова Кабінету Міністрів України від 19 червня 2002 року №856
  8. Про затвердження Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладення податком на додану вартістьПостанова Кабінету Міністрів України від 02 лютого 2011 року №116 
  9. Про невідкладні питання діяльності дошкільних та інтернатних навчальних закладів. Постанова Кабінету Міністрів України від 26 серпня 2002 року №1243 
  10. Про затвердження Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах. Наказ Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства освіти і науки України від 01 червня 2005 року №242/329 
  11. Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах. Наказ Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України від 17 квітня 2006 року №298/227 
  12. Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах. Наказ Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України від 15 серпня 2006 року №620/563
  13. Про затвердження Порядку встановлення плати для батьків за перебування дітей у державних і комунальних дошкільних та інтернатних навчальних закладах. Наказ Міністерства освіти і науки України від 21 листопада 2002 року
  14. Про затвердження плану заходів з реформування системи шкільного харчування.Розпорядження Кабінету Міністрів України від 05 серпня 2020 року №100
  15. Про затвердження Правил застосування спрощеного підходу до розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР). Наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 24 квітня 2020 року №784
  16. Про затвердження Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти. Наказ Міністерства охорони здоров’я України від 25 вересня 2020 року    №2205                                                                   
  17. Про затвердження Методичних рекомендацій щодо методології особливостей здійснення закупівель у сфері організації харчування в закладах освіти.  Наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 30 жовтня 2020 року №2208 
  18. Про затвердження Гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів на потужностях, розташованих у закладах загальної середньої освіти. Наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 03 грудня 2020 року №2532 
  19. Про внесення змін до Методичних настанов щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках в закладах освіти. Наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 01 грудня 2020 року №2489 
  20. Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку. Постанова Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305

Вхід для адміністратора