Відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Тавричанської сільської ради
Каховського району Херсонської області

Робота методичного об’єднання  вихователів закладів дошкільної освіти Тавричанської сільської ради

З метою підвищення якості дошкільної освіти та професійного рівня педагогів-дошкільників у 2019 році було організовано роботу методичного об’єднання  вихователів закладів дошкільної освіти Тавричанської сільської ради, керівником якого призначено вихователя-методиста Тавричанського КЗДО  Курохту Н.О. 

У вересні 2019 року  на базі Тавричанського КЗДО відбулося перше  організаційне засідання цього методичного об’єднання. На ньому було затверджено план роботи на 2019-2020 навчальний рік.

Теоретичну частину теми «Театр фізичного виховання М.М. Єфименка як інноваційна технологія фізичного розвитку дітей дошкільного віку» було опрацьовано на другому засіданні у жовтні 2019 року. 

А практичну – у листопаді 2019 року на третьому засіданні, на якому вихователі поділились особистим досвідом впровадження у практику теоретичних знань.

Шимко Олена Василівна  на комплексному занятті  «Горішки від білочки» продемонструвала руханки;

 Слюсар Ольга Аркадіївна разом з  дітьми подорожувала у казку за казковою фізкультурою;

 Любашенко Анна Сергіївна виконувала з дітьми вправи з профілактики плоскостопості «Здорові ніжки».

Присутні також переглянули фізкультурну розвагу «На городі з Гарбузом ми пограємо разом» зі старшими  групами та вихователями Мельніковою Юлією Миколаївною та Лузаковою Антоніною Анатоліївною. В розвазі переплітались естафети, гімнастика пробудження та народні ігри, від чого діти були в захваті.

Вихователь Лоскутова Христина Станіславівна показала відео  пластик –шоу свого заняття з дітьми «Зоряна грація».

Учасники методичного об’єднання проаналізували рівень проведених занять, зазначили, що вихователі використали ефективні засоби, інноваційні методи та прийоми організації дітей, якими захопили не тільки малят, а й усіх присутніх.



« повернутися до списку новин