A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Тавричанської сільської ради
Каховського району Херсонської області

Зі святом !

Дата: 09.11.2021 08:52
Кількість переглядів: 4

Шановні працівники культури!

Щиро і сердечно вітаємо вас з професійним святом – Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва!
Високо цінуємо ваш вагомий внесок у розвиток національної культури. Без вашої підтримки і розуміння, без вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі добрі переміни у нашому суспільному житті. Своєю плідною працею та силою духу ви звеличуєте рідну Україну, примножуєте їх успіхи і досягнення.
Ваша професія - особлива, адже ви покликані дарувати радість душі, наповнювати високими і світлими почуттями, вчити розуміти прекрасне.
Завдячуючи вам ми вчимося любити рідний край, пісню і танець рідного народу, що, у свою чергу, сповнює нас високими патріотичними почуттями.

Ваша нива завжди встелена добрими плодами, новими здобутками і високими досягненнями. Ви ніколи не втомлюєтесь і працюєте на благо свого народу, нашої громади. Чимало приємних миттєвостей, щирих посмішок і аплодисментів викликає ваша робота.
Культурні досягнення та традиції – це скарб, яким треба вправно скористатися. Тож, збереження культурного спадку і шанування своїх видатних земляків може стати для нас не тільки приводом для пишання, але й запорукою подальшого культурного розвитку та творчої наснаги. 

Бажаємо вам творчого ентузіазму, незгасного прагнення радувати та дивувати людей оригінальними ідеями на ниві культури, а у вашому особистому житті нехай розквітає щастя, панує родинний затишок та благополуччя.
Бажаємо вам весни у серці, у душі та у взаєминах із близькими і коханими. Завдяки вам звершуються великі діяння! Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.


« повернутися

Вхід для адміністратора