A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Тавричанської сільської ради
Каховського району Херсонської області

Відбулися урочисті заходи з нагоди святкування Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана

Дата: 02.10.2019 08:48
Кількість переглядів: 2

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні і день ветерана, що засвідчує глибоку повагу і цивілізоване ставлення українського суспільства до найстарших представників громади.  

Це свято – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства.         

За міжнародною класифікацією, особою похилого віку вважається той, хто досяг 65 років. Це люди, найбільше багатство яких – досвід, знання, уміння, мудрість.

 01 жовтня 2019 року в закладах культури Тавричанської сільської ради відбулися урочисті заходи з нагоди святкування Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана із залученням представників органів місцевого самоврядування, громадських організацій.

З найкращими побажаннями та поздоровленнями до ветеранів звернувся голова Тавричанської сільської ради Анатолій Гречка та голова профспілки ДПДГ «Асканійське» Наталя Сучкова.

Цікавий та змістовний концерт глядачам подарували художні колективи Тавричанського будинку культури. Родзинкою концертної програми став вокальний ансамбль ветеранів праці «Гарний настрій».

По закінченню святкового концерту керівництвом ДПДГ «Асканійське» було організовано святкову вечерю для усіх присутніх.



« повернутися

Вхід для адміністратора